Overlijden Koob Reinders

Vanmorgen bereikte ons het trieste bericht dat Koob Reinders is overleden.

Koob was zeer actief binnen Pesse en voornamelijk voor de voetbalvereniging. Zo zette hij zich van 1970 tot 2000 in bij de bouw van de kantine, kleedlokalen en de bestuurskamer. Hij ging de kantine bemannen op de dinsdag en de donderdagavond en het hele weekend.

Na verloop van tijd nam Reinders ook taken op zich wat betreft het beheer van de velden en terreinen, waarna Koob ook consul werd van het sportcomplex De Marke. Hij was van 1999 tot 2005 ook bestuurslid, hielp mee aan het clubblad De Pesserpost en was verantwoordelijk voor de terreinen en opstallen. Koob ging elke zaterdagavond en zondagavond richting de kantine om te controleren of de lichten, kachel, radio en dergelijke uit waren en natuurlijk maakte hij dan ook een rondje langs de kleedkamers en de velden om vervolgens weer naar huis te gaan. Naast dat Koob erelid is van SV Pesse werd hij in januari 2015 benoemd tot Lid in de orde van Oranje Nassau.

Ons medeleven gaat uit naar Hillie, kinderen en kleinkinderen. Wij wensen hen veel sterkte toe.

Bestuur SV Pesse.

“`"

Vanaf heden vinden er geen enkele activiteiten plaats op en rond ons sportcomplex. Dit geldt ook voor activiteiten of wedstrijden van SV Pesse bij andere verenigingen.