Sportcafé SV Pesse met Peter Bosz en John Lammers groot succes

PESSE – In een bomvolle kantine van SV Pesse zorgden dinsdagavond 29 november Ajax-trainer Peter Bosz en John Lammers onder leiding van presentator Gerjo Stegeman voor een gezellige en levendige avond. Voorafgaand aan de activiteiten in de kantine verzorgde Lammers onder toeziend oog van tientallen mensen de training voor de senioren van Pesse.

Sponsoren, vrijwilligers en leden genoten tijdens het sportcafé, dat is georganiseerd door Jan Hup in samenwerking met de activiteitencommissie, van de hilarische verhalen van het tweetal. Na een welkomstwoord van organisator Jan Hup was het tijd voor de vele anekdotes van Bosz en Lammers uit hun voetbal- en trainerscarrière. Spreekstalmeester Stegeman, werkzaam voor Hoogeveen TV en Radio Hoogeveen, wist door zijn manier van vragen stellen bijna alles los te krijgen het tweetal. Zo vertelde zij gepassioneerd over hun belevenissen in het buitenland. Ook actualiteiten als de situatie bij Ajax en jong Vitesse passeerden de revue.

Na de pauze genoten sponsoren, vrijwilligers en leden van voetbalvereniging SV Pesse opnieuw van de vele anekdotes van beide trainers. Aan het einde van de avond was het tijd voor wat interactie met vragen uit het publiek. De vragen varieerden over situaties uit het verleden tot het selectiebeleid van Ajax-trainer Bosz.

Na afloop was Peter Bosz, John Lammers, Gerjo Stegeman, Jan Hup en de activiteitencommissie en de gasten het er over eens dat het een geslaagde avond was en er werd dan ook nog lang nagepraat onder het genot van een drankje en een hapje.

Het filmpje van deze avond volgt later!