FIFA 17-toernooi groot succes

PESSE – Het FIFA 17-toernooi op de Playstation bij SV Pesse in samenwerking met R&M Game Events was vrijdagavond 25 november een doorslaand succes. In de kantine van de voetbalvereniging gingen 32 deelnemers in een sportieve sfeer de strijd met elkaar aan.

Na een spannende poulefase waarin veelvuldig werd gescoord en de nodige tricks werden geshowd volgde de knock-outfase. De nummers een en twee van elke poule gingen door naar de volgende ronde. Uiteindelijk eindigde Jan Hup als derde, terwijl Rick Witten en Jordi Prins in de finale streden om de toernooizege. Daarin bleek Rick Witten de sterkste, waardoor hij het toernooi op zijn naam schreef.

De prijzen werden beschikbaar gesteld door R&M Game Events en naast de gewone prijzen konden er ook prijzen gewonnen worden door te spelen tegen de organisatoren van R&M Game Events in de vorm van een nederlagen toernooi. Ook was er een prijs voor het origineelste team: de Duitse lijstaanvoerder RB Leipzig (Jordi Eshuis) en de poedelprijs ging naar Maurice Koolhof.

,,We willen zowel de deelnemers, de supporters als R&M Game Events bedanken voor hun medewerking aan deze succesvolle FIFA-avond”, aldus de activiteitencommissie.