Ajax-hoofdtrainer Peter Bosz spreekt bij S.v. Pesse

Geachte leden van S.v Pesse,

Op dinsdag 29 november zal Ajax-hoofdtrainer Peter Bosz bij S.v. Pesse langskomen. Samen met John Lammers, trainer van Jong Vitesse, zullen zij voor een avondvullend programma gaan zorgen. Dit alles zal plaats vinden in en rondom de kantine van S.v. Pesse op Sportpark 'de Marke'.

Het avondprogramma zal er als volgt uit komen te zien: 18:00-19:15 uur: Demonstratietraining van John Lammers aan de selecties van Sv Pesse 1
19:45-20:30 uur: Gerjo Stegeman zal met Peter Bosz & John Lammers sparren over verschillende onderwerpen in de voetbalwereld.
20:30-20:45 uur: Pauze
20:45-21:15 uur: Peter Bosz & John Lammers beantwoorden vragen vanuit het publiek
21:15-23:00 uur: Afsluiting met een hapje en een drankje

Deze avond wordt exclusief georganiseerd voor alle sponsoren, vrijwilligers en leden van S.v. Pesse, vandaar dat hier ook geen entreeprijs voor wordt gehanteerd. Wegens verwachte drukte werken wij met een aanmeldingsprocedure en een gastenlijst, om zo inzicht te houden in het aantal deelnemers. Om deel te nemen aan deze avond dient u zich dus aan te melden, dit kan door een mail de sturen naar organisatie_svpesse@hotmail.com. Wanneer uw aanmelding is bevestigd, zult u op de gastenlijst komen en krijgt u toegang tot de kantine. Zonder aanmelding is toegang tot de kantine dus ook niet mogelijk. Deze gastenlijst zal in de week voor deze avond op de website van S.v. Pesse worden gepubliceerd. Houdt er rekening mee dat op vrijdag 18 november 2016 de overige leden zullen worden uitgenodigd voor deze avond. Wij hanteren hierbij het principe Vol=Vol.

Mocht u het leuk lijken om de hoofdtrainer van Ajax eens in het echt te zien, of gewoon gezellige avond bij SV Pesse mee te maken. Dan horen wij graag van u.