PUPIL VAN DE WEEK: Cheyenne

Bij de thuiswedstrijd van S.V. Pesse vrouwen 1 tegen Heerenveense Boys vrouwen 2 was Cheyenne de pupil van de week. De 6-jarige Cheyenne was opgegeven door Helga B├╝hler naar aanleiding van de deel, like en winactie op de Facebook.

Cheyenne voetbalt bij de F3 van S.V. Pesse en krijgt daar training van Roelof Winters. Op de zaterdagen wordt het team van Cheyenne begeleid door David Stevens. Cheyenne zit op de school "De Akker" en zit in groep 3. Naast voetbal is paardrijden ook een hobby van Cheyenne. Haar lievelingseten is patat.

De uitslag van de wedstrijd was uiteindelijk 3-1 voor Pesse. Cheyenne, we vonden het heel gezellig dat je erbij was zaterdag en wij wensen je heel veel voetbalplezier bij S.V. Pesse.