Pesse zaterdag kansloos ten onder

MUSSEL – Pesse zaterdag heeft voor de derde keer op rij verloren in de vijfde klasse E. De ploeg kende een redelijke eerste helft (1-0), maar gaf zich in het eerste kwartier na rust gewonnen door vijf doelpunten te incasseren. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 7-0 voor Mussel.

Pesse begon vrij aardig aan de wedstrijd en creëerde kleine kansjes, maar een openingstreffer bleef uit. Tegenstander Mussel was vooral gevaarlijk via Arjan Raveling en kwam na een kwartier spelen op voorsprong via diezelfde Raveling: 1-0. Daarna voorkwam Pesse-doelman Peter Lopers dat Mussel ook een tweede treffer kon maken via Lars Hemmes. Aan de overkant werd Leon Orsel de gelijkmaker ontnomen door de doelman van Mussel.

In het eerste kwartier van de tweede helft was Pesse zonder de geblesseerd uitgevallen Jordi Eshuis niet bij de les. Daardoor kon Hemmes eenvoudig de score opvoeren van 1-0 naar 5-0 in een tijdsbestek van vijf minuten. Daarna maakte Wim Wubs er ook nog 6-0 van voor de thuisploeg. Het slotakkoord kwam van Richard Wubs met een mooie lob over doelman Lopers heen, waarna hij zelf de bal in het lege doel tikte: 7-0. Pesse kreeg via Jordi Prins nog kansen om de eer te redden, maar dat was zelfs Pesse deze middag niet gegund. Komende zaterdag speelt Pesse thuis tegen Tiendeveen.

Opstelling Pesse: Peter Lopers, Martin Stevens, Rick Witten, Glenn Kelly, Johan Post, Jordi Eshuis (Brian Prins), Michel Okken, Jordi Prins, Timon Smeding, Leon Orsel en Arnout Vos.

Man van de wedstrijd: Geen